Coaching

Opstelling

Speelt er een thema in je leven dat je niet begrijpt? Is er een terugkerend onderwerp dat niet lijkt te willen bewegen? En ben je klaar om echt aan te kijken wat hier speelt? Een opstelling helpt je doorvoelen wat zich onder de oppervlakte van jouw thema afspeelt en waardoor datgene wat je verlangt nog niet (geheel) zichtbaar is.
Een opstelling is een vorm van systemische coaching die zeer effectief werkt. Een diep transformerende ceremonie. Met thema-blaadjes op de grond maken we een plattegrond van de elementen uit jouw vraag. Door de verschillende blaadjes te bezoeken, er op te gaan staan, wordt het mogelijk te doorvoelen waar jouw thema zijn wortels kent. Je krijgt inzicht in de verborgen dynamieken die actief zijn en het schept een opening om opnieuw richting te geven aan vrijgekomen levensstroom.
Onder de naam ‘familieopstellingen’ is deze werkvorm bekend geworden. Ons familiesysteem is diep in ons verankerd en heeft bewust of onbewust in veel gebieden van ons leven zijn uitwerking. Voor een opstelling hoef je geen familie gerelateerde vraag te hebben. Het kan over alles gaan. En alles kan opgesteld worden. Ziekte, liefde, baan, creatief proces, een gebeurtenis… alles waar jij nu in je leven tegen aan loopt.
Ik helpt je in je lijf te ervaren wat deze situatie je te vertellen heeft, zodat dit doorvoelen opnieuw ruimte maakt voor een nieuwe beweging!

Mijn Opstellingen leraar Hylke Bonnema: “Wij zien opstellingen als een coaching ceremonie. Wij begeleiden een transformerende ceremonie, zoals die eeuwenlang is uitgevoerd door medicijn mensen. Wij zijn persoonlijk aanwezig tijdens ons werk, dat betekent dat we transparant zijn over onszelf. We spreken ook onze eigen intuïtie, gevoelens en gedachten uit, zonder deze als waarheid te postuleren.”

Particulier
Uitwisseling: 130,- incl. 21% btw
Duur: 1,5 uur
Locatie: Rotterdam West. Op 10 minuten met de tram van het centraal station. Parkeren is ook mogelijk.

Relatieopstelling
Samen met je partner een vraag? Het is een cadeau voor je relatie om samen deze transformatiereis te maken.
In 2 sessies kijken we naar jullie vraag en jullie beider posities daarin.
Uitwisseling: 290,- incl. 21% btw
Duur: 1e afspraak 2 uur, 2e afspraak 1,5 uur. De tweede afspraak plannen we in overleg tussen 1 of 2 weken na de eerste sessie.
Locatie: Rotterdam West. Op 10 minuten met de tram van het centraal station. Parkeren is ook mogelijk.

Zakelijk
Uitwisseling: 160,- per uur incl. 21% btw
Duur: 1,5 – 2 uur
Locatie: Rotterdam West. Op 10 minuten met de tram van het centraal station. Parkeren is ook mogelijk.

Natuurcoaching

Heb je een vraag waar je mee zit? Loop ermee naar buiten!
Zodra we met een vraag bewust de natuur ingaan, krijgt alles op ons pad betekenis. De bomen, de planten, de wind en de dieren; ze spreken terug. Zo komt het individuele weer in verbinding met een veel groter veld, vol mogelijkheden. Dit is iets wat we niet per se met ons hoofd kunnen begrijpen. De natuur op deze manier ervaren voelt voor mij magisch en dat heeft op zichzelf al een verruimend effect.
In deze coaching sessie heb je dus meerdere steunbronnen. Ik als begeleider van jouw proces en de natuur die spiegelt wat er in jouw leven speelt; de blokkades en de openingen laat zien. Zo kun jij jouw pad weer opgehelderd bewandelen.
We starten de sessie op een beginpunt in het bos, waar we in een voorgesprek je vraag helder krijgen. Dan gaan we op pad en afhankelijk van je vraag, je wensen en wat we onderweg tegenkomen maken we gebruik van verschillende technieken. Zoals het werken met een natuuropstelling, het medicijnwiel, krachtdieren en de wijsheid van helende planten en bomen.

Uitwisseling: €150,- incl. 21% btw
Duur: 2 uur
Locatie: Kralingse bos te Rotterdam

 

Meer informatie over mij vind je hier.

Voor alle sessies geldt:
Verzetten kan eenmalig tot 48 uur van tevoren. Bij annulering tot 48 uur van tevoren wordt 50% van het aankoopbedrag retour geboekt, hierna is terugboeking van de kosten niet meer mogelijk.

"De natuur kent geen haast en toch komt alles af.”

- Lao Tzu


Contactformulier