Opstellingsdagen EN

Opstellingendag Vrouwenkracht

Verbinding met je vrouwelijke kracht

Deze dag doen we opstellingen die je op een transformerende reis meenemen. Je neemt een diepe duik naar de krachten en blokkades in je vrouwelijkheid. Ervaar je blokkades op thema’s als: jezelf uitspreken, intuïtie vertrouwen, in je hart laten raken, sensualiteit leven, richting geven, leiding nemen, balans tussen ‘zijn’ en ‘doen’? Reis dan mee! In vrouwen is een diepe wijsheid aanwezig die wacht om volledig geleefd te worden.

Het vrouwelijke is eeuwenlang systematisch onderdrukt en tijdens opstellingen zie ik steeds weer hoe de effecten hiervan nog steeds in ons leven actief zijn. Ook zie ik hoe het werken met opstellingen de mogelijkheid geeft diepe heling te brengen op gewonde thema’s en hoe ons levensvuur enorm in kracht kan toenemen als we dit aankijken.

Mijn ervaring is dat het dé tijd is voor grote transformatie van oude wonden. En dat waar vrouwen samenkomen de transformatiekracht verdiept en versnelt. Dus verzamelen we ons 16 november op een prachtige groene locatie in Brabant rond een grote houtkachel en verwarmen het vuur in ons.

Wat gaan we doen?

We werken met verschillende opstellingen en systemische rituelen. Je maakt contact met wat er nu in verbinding met je vrouwelijkheid leeft en om aandacht vraagt. Je onderzoekt waar dit in de diepte over gaat en waar dit zijn wortels kent in jouw vrouwenlijn. We reizen verder en doen een helingsritueel rond de gevolgen van de heksenvervolgingen, een tijd waarin het vrouwelijke collectief een grote klap heeft ervaren. Verder werken we met de kwaliteiten van verschillende vrouwelijke archetypes als innerlijke krachtbronnen. En sluiten we af met een vuurritueel buiten om hervonden kracht te versterken en in je dagelijks leven te integreren.

Praktisch

Wie: Vrouwen, met of zonder ervaring in opstellingen, plek voor maximaal 20 deelnemers.

Wanneer: Datum nog niet bekend. Inloop 10.30, starttijd 11.00, eindtijd 17.00.

Waar: Boerderij Smulders-Coppoolse, Hoolstraat 4, Berkel-Enschot. Gratis parkeren.

Uitwisseling: 90,- incl. 21% btw, met lunch 99,- . Eigen lunch meenemen kan ook.

Korting: Kom met z'n tweeën en bespaar 40 euro!Naar de webshop? Klik dan hier.

Vragen? Neem contact met me op via onderstaand contactformulier.

Meer over mij vind je hier.

Wat is een opstelling?

Een opstelling is een systemische werkvorm. Je kijkt bijvoorbeeld niet enkel naar een blokkade, maar naar zijn hele leefomgeving. Daar maak je een levende plattegrond van als het ware. Dit kun je doen met blaadjes op de grond, met voorwerpen of met mensen (representanten). Zoals in een ecosysteem alles met elkaar verbonden is en op elkaar reageert, zo is dat met alles. Families, organisaties, liefdesrelaties en ook je lijf: organen, ziektes, emoties….alles staat in relatie met elkaar. Deze manier van werken is eigenlijk al zo oud als de mensheid, natuurvolkeren deden het ook al. Met een opstelling houd je een ceremonie waar het mogelijk is onbewuste dynamieken aan het licht te brengen en kijk je naar mogelijkheden om het leven en de liefde weer te laten stromen waar deze bekneld is geraakt. De kracht en ook de toegankelijkheid van dit werk maken mij bevlogen het verder met de wereld te delen.

Voor opstellingsdagen geldt: Tickets staan niet op naam en zijn over te dragen. Bij annulering tot 2 weken van tevoren wordt 50% van het aankoopbedrag retour geboekt, hierna is terugboeking van kosten niet meer mogelijk.

“One does not get enlightened by imagining figures of light, but by making the darkness conscious.”

- Carl Jung


Contactformulier