Live Theerituelen

Een theeritueel kan op vele manieren worden vormgegeven, afhankelijk van o.a. de tijd, plaats en intentie. Verschillende vormen zullen hier de revue passeren. Een Live Theeritueel op maat is ook mogelijk. Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Feniks Theerituelen is uitgenodigd om in de mooie binnentuin van winkel Voorlopig Live Theerituelen te houden!

Wanneer

Zondag 12 mei  14.00-16.30 (Moederdagtip!)
Zondag 2 juni     14.00-16.30 (NB: afgelast!)

Wat

Live Theeritueel in de binnentuin op zondagmiddag… Wat houdt dat in?

Een moment van aandacht tijdens het drinken van kruidenthee. Om aan te komen in het moment, iets af te sluiten of je te richten op de week die komen gaat.

In drie theerondes maak je voor jezelf contact met een thema dat voor jou leeft en samen met anderen deel je een moment van stilte.

Tussendoor maak je een eigen theeritueeldoosje met miniatuurlandschap dat je meeneemt naar huis om je intentie verder kracht bij te zetten. Ook maak je kennis met de geneeskracht van het kruid dat deze middag centraal staat en waar de thee van getrokken wordt. Zo kun je onderzoeken hoe dit kruid jou kan ondersteunen.

Kosten

€40,-

Dit is inclusief: drie theerondes met wat lekkers, alle materialen voor je eigen theeritueeldoos met miniatuurlandschap en theezakjes voor de rest van de week.

Waar

Binnentuin van cadeauwinkel Voorlopig , Nieuwe Binnenweg 165, Rotterdam.

Bijwonen

Bestel kaartjes voor de gewenste middag in de webshop.
Heb je een vraag, stel deze dan via het contactformulier hieronder.

Minimaal 4, maximaal 12 deelnemers.

Bij afmelding minimaal 48 uur van tevoren wordt 50% van het aankoopsbedrag retour geboekt, hierna is terugboeking van de kosten niet meer mogelijk.
Bij aflassing door slecht weer wordt op de zondagochtend gemaild en kunt u kiezen  voor een terugstorting van het bedrag of het bijwonen van het theeritueel op een andere datum.

Verder

Benieuwd naar hoe een Theeritueeldoosje eruit kan zien? Kijk dan hier.

Deze middag ben je vrij om zelf te tekenen of gebruik te maken van afbeeldingen uit oude tijdschriften en boeken. Of een combi van beiden. Heb je zelf materiaal waar je graag mee werkt? Neem het mee! En geen zorgen….iedereen kan iets maken. Echt.

Ben je zwanger of geef je borstvoeding? Geen probleem. De kruiden in de Live theerituelen zijn veilig te gebruiken.

Gebruik je sterke medicatie of heb je ernstige medische klachten? Neem dan contact met me op via onderstaand formulier om te zien of deze middag geschikt voor je is.

“A ritual is an enactment of a myth. And by participating in the ritual, you are participating in the myth. And since myth is a projection of the depth wisdom of psyche, by participating in the ritual, participating in the myth, you are being as it were, put in accord with that wisdom, wich is the wisdom that is inherent in you anyhow. Your consciousness is being reminded of the wisdom of your own life.” - Joseph Campbell

“If we surrendered to earth’s intelligence, we could rise up rooted, like trees.”

- Rainer Maria Rilke


Contactformulier