Wakker Worden Met Planten

Podcast

In de podcast Wakker Worden Met Planten geef ik stem aan de subtiele energietaal van planten. De boodschappen die ik ontvang van het bewustzijn van planten hebben de intentie om ons te ondersteunen in ons dagelijks leven terwijl we door deze tijden van grote verandering gaan, van versnelde evolutie in bewustzijn. De planten die onder je voeten groeien, tussen tegels, langs de weg, in tuinen en bossen hebben verhalen te vertellen! Ze maken deze tijden ook door, maar vaak met een ander perspectief. Ze hebben een eenheidsbewustzijn. Wat betekent dat ze, net als wij, als spirit in een fysiek lichaam leven, maar zichzelf niet als afgescheiden ervaren. Wij hadden ooit dit belichaamd bewustzijn en groeien daar nu weer in.

De planten helpen ons wakker te worden in de ervaring van bloeiend, coöperatief en overvloedig leven, de ware aard van het leven, en uit het verhaal van lijden, recht van de sterkste en gebrek. Als je naar je dagelijkse leven kijkt, welk van deze settingen bestuurt dan je leven? Waar voel je wel en niet de optie om te kiezen?

Deze boodschappen maakten deel uit van mijn persoonlijke beoefening en ik voelde het verlangen om ze met de rest van de wereld te delen, vanwege de grote steun en inzichten die ze me gaven. De planten brengen de boodschappen specifiek voor alle mensen die luisteren.

In de videopodcast op YouTube kun je de afleveringen volgen met de beelden die ze aandragen om samen met hun bericht te delen. Klik hier.

Of luister op Spotify en vele andere podcastplatforms, hier.

Voor de 'achter de schermen' en aankondigingen like #wakkerwordenmetplanten op Facebook, hier. Of @wakkerwordenmetplanten op Instagram, hier.

Plantsessies

Om te werken met de energieën die in de podcastboodschappen worden gedeeld, wordt een Plantsessie aangeboden. Hier begeleid ik je om zelf contact te maken met de spirit van de plant en waar ze hun medicijn, hun lichaamswijsheid met je delen. Ik noem deze medicijnreizen: lichaamsactivaties en energietransmissies. De planten bevatten enorme hoeveelheden lichaamswijsheid, die ze via de ether met ons kunnen delen. Met intentie kun je ze bij je roepen en met ze werken: altijd en overal. Is dat niet geweldig? Ze zenden hun frequenties naar ons uit en ons lichaam en onze ziel pikken deze informatie op en werken ermee om verdichtere energie te transmuteren in elke laag van ons bestaan; mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel. Deze sessies bieden diepe transformaties en zijn gewoon een oase om in te verblijven. Voor mij voelen ze als diep thuiskomen in mezelf en in het leven. Helende energiebaden.

Het werken met natuurrijken via energetische geneeskunde is duizenden jaren oud en ik geloof ook de weg vooruit. Lees hier meer over in Het lichaam & trauma, heling.

Wanneer ik deze Plantsessies doe, werk ik in het kwantumveld. Wat betekent dat je als deelnemer ongeacht waar je bent of wanneer je luistert, altijd live verbinding maakt. Je zit een levend veld of je nu bij de Live Plantsessie bent of naar de opname luistert. Ik geef bedding aan alle mensen die ooit de sessie zullen nemen. En de plant werkt iedere keer live met je samen met wat er in je systeem actief is. Dus iedere keer dat je de sessie ‘herhaalt’ is deze nieuw, de belichaming van hun medicijn verdiept zich en je ervaring van hun energie groeit. En als je dit vreemd voor je klinkt: Geef jezelf gewoon de ruimte om te ontvangen en gewaar te worden:-).

Klik hieronder op Shop om de beschikbare Plantsessies te bekijken.
parallax background

“Niemand hier bedenkt of dirigeert deze melodie die we samen maken, we ontdekken het terwijl we zingen in de luisterende ruimte die we samen belichamen.”

- Rode Klaver over het Creatieveld