Meadow Meeting

Wat is een Meadow Meeting?

In een Meadow Meeting houden we een ceremonie waarbij opstellingenwerk en de energiegeneeskunde van de planten en bomen worden geïntegreerd. In co-creatie met de natuur krijgt de ceremonie vorm. Soms initieer ik en consulteer de natuurrijken voor een ceremonie met een specifieke transformatie-intentie. Soms is het andersom. Ze trainen me constant om bedding te kunnen geven aan bepaalde ceremonies die komen gaan. Het is een absoluut voorrecht om met hen te studeren, om hun manieren om trauma in het lichaam te transformeren te leren begrijpen, hoe te werken met genetische expressie en hoe onze natuurlijke gaven te activeren.

Ik houd ervan om de manier waarop ik werk met opstellingen en de natuur te combineren. In een opstelling is het ontwarren van een bepaald systeem een focuspunt, zoals de dynamiek die actief kan zijn in een familiesysteem. Maar zelfs wanneer je jezelf in je eigen genetische blauwdrukplek bevindt en anderen in hun plek ziet, profiteren we van een grotere resonantieruimte, een groter ondersteunend lichaam. Zeker in de Westerse wereld vergeten we dat we altijd deel uitmaken van een groter lichaam. Andere natuurwezens zijn ook onze familie. Zelfs genetisch verschillen we vaak niet al te veel van elkaar. Dus kunnen we onze krachtbronnen delen. En samen bouwen aan een nieuwe aarde door een nieuwe manier van leven. Wat betekent: een nieuwe manier van verbinden.
Meadow Meetings zullen vele vormen aannemen. Momenteel werk ik met deze twee:

Live & Online

Medicijnreis: Ik neem je mee op een reis in het kwantumveld. Of zoals de planten het noemen: het Levensweb. Telkens met een specifiek thema. We reizen door je innerlijke wereld en verbinden ons met de natuurrijken voor ondersteuning.

Live

Levensboom Opstelling: Een krachtige groepsceremonie waarbij we een micro- en macrokosmos zullen opstellen van de Levensboom en het veld van Creatie, of zoals de planten zeggen ‘de Bloemenweide’ (the Meadow). Dit vormt de basisstructuur van je lichaam, een enkele cel en bijvoorbeeld de aarde.

Agenda

Als je op de hoogte wilt worden gehouden van deze activiteiten, schrijf je dan in op de nieuwsbrief (zie hieronder). Ook via #meadowmeeting op Facebook houd ik je op de hoogte. Om de pagina te volgen klik hier. Laten we samen mooi leven creëren!

Meer over Opstellingen vind je hier. Meer over het werken met plantbewustzijn in Plantsessies vind je hier.
parallax background

“We cannot protect something we do not love, we cannot love what we do not know and we cannot know what we do not see. Or hear. Or sense.”

- Richard Louv

Meadow Meeting© Levensboom Opstelling©

Contactformulier

Als je je in wilt schrijven voor de nieuwsbrief, vul dan bij Onderwerp 'nieuwsbrief' in.